Recenzii

Un concept gândit special pentru a imbunatați calitatea vieții celor care aleg proiectele noastre.

faccebok google

G

"Am achizitionat de la Bocalin Home, firma de incredre, materiale si constructie de inalta calitate. Recomand cu incredere!"

Gall Robert

B

"Colaborarea a fost foarte ok. Seriozitate și profesionalism. Recomand cu încredere Bocalin Home"

Beata Stanciu

B

"Great building quality!"

Bogdan

S

"Recomand Bocalin Home!"

Serban Rif

C

"Constructie de calitate. Am avut ocazia sa vedem fiecare etapa a lucrarilor."

Ciprian Chis

M

"Design frumos si materiale de calitate!"

Mariana Gabriela Gardareanu

A

"Keep up the good work !🏡"

Alexx Bere

C

"După 2 ani de căutări pentru achiziționare de casă (zona,modelul de casă,constructori,dezvoltatori) am hotărât să contractam casa cu Bocalin Home. După 6 luni de colaborare, acum locuim în casă și suntem foarte mulțumiți!!! Recomand cu încredere Bocalin Home pentru că am întâlnit CALITATE, PROMTITUDINE, COLABORARE și nu în ultimul rând ONESTITATE! MULȚUMIM!🥂!🏡"

Crisan Csilla

A

"Desi a fost un proces mai greu pentru noi deoarece ne-am mutat din partea cealalta de tara, am avut parte de mult ajutor si intelegere. Totul a fost foarte flexibil si am avut posibilitatea sa ne alegem detaliile exact asa cum am vrut noi. Chiar si dupa ce ne-am mutat, cand am avut nedumeriri a fost timp pentru a clarifica multe lucruri Suntem multumiti si recomandam cu incredere 🙂 1"

Andrei Luca

A

"Recomand cu încredere !!! 👌"

Andrei Bodea

C

"Constructie de calitate. Am avut ocazia sa vedem fiecare etapa a lucrarilor. Finisajele interioare au fost efectuate atent si fara probleme. Recomandam 'Bocalin Invest' !"

Ciprian Chis

A

"Sunt foarte multumita de colaborarea cu Bocalin Invest ! Casa este exact cum imi doream, am avut posibilitatea sa imi aleg gresia, faianta, podeaua, usile, astfel reusind sa o personalizez dupa bunul meu plac. De asemenea, sunt foarte multumita si de promptitudinea cu care mi s-a raspuns la toate intrebarile si nelamuririle pe care le-am avut. Nota 10!"

Agves Lore

V

"multumit din toate punctele de vedere"

Vlad Portan

M

"Design frumos si materiale de calitate!"

Mariana Gabriela

Ești interesat?

Cere ofertă și te vom contacta în cel mai scurt timp